Danmark

Det siger anmelderne om Metallica

Læs et uddrag af anmeldelserne efter Metallicas "Black Album"-koncert i Horsens onsdag.

Det siger anmelderne om Metallica

Jyllands-Posten gav fire ud af seks stjerner.

Cirka 40.000 tilskuere var med til at indvi det nye udendørs koncertsted på det gamle fængselsområde, og idéen blev et muntert gimmick. Og ikke så meget andet.

Vi manglede bare lidt mere volumen, og så overgik bandets store entusiasme i enkelte sange det musikalske niveau.

BT gav fem ud af seks stjerner.

Bandet var ganske enkelt i bedårende bidsk og formidabel form.

Det er ikke just sjældent, at Metallica er spilleglade, men i Horsens var de på det nærmeste overstadige, og sanger, guitarist og indpisker James Hetfield var så overtændt, at han sådan set kunne redde de fem stjerner til denne koncert hjem alene.

For når Hetfield bestemmer sig for, at nu skal det fandeme være ekstra sjovt, så bliver det ekstra sjovt at være til Metallica koncert.

Ekstra Bladet gav fire ud af seks stjerner.

Metallica: Ikke fængslende nok!

Her til aften i Horsens var showet simpelthen bare ikke højt nok.

Fuldemandskoret overdøvede ligefrem James Hetfield under balladen "Nothing Else Matters", men Metallicas mastodontiske schlagere fra "The Black Album" er immervæk imposante nok til også at virke på behersket volumen.

Det var bare som om hovedretten aldrig kom, og sulten aldrig rigtig blev stillet.

Gaffa gav fem ud af seks stjerner.

Det er ingen hemmelighed, at Metallica-koncerter kan være en blandet fornøjelse, men i aften var helt klart en af de bedre. Man kan altid diskutere, hvilke numre der skulle have været spillet i stedet for andre, men det, Metallica gjorde i aften, gjorde de godt. Rigtig godt endda.

Horsens Folkeblad:

- Horsens, you kick ass. Metallica loves you, lød afskedshilsnen fra James Hetfield, hvortil mange nok vil svare, at bandet også selv i den grad sparkede røv onsdag aften på Fængslet. Lyden kneb det lidt med i hvert fald ca. to tredjedele nede, hvor skribenten bag disse linjer stod.

Gennemspilningen i aftes havde da også sine svage punkter, men det skyldtes sangene mere end bandets præstation. Her levede Horsens højt på, at der forud lå 13 koncerter, hvor der har været tid til at spille de 12 sange på plads. Det kunne mærkes.

/ritzau/