Det siger de kendte danskere om Emmelies sejr

Monte Carlo-drenge drømmer om værtsjob

MALMØ:Rigtig mange danskere - både kendte og ikke-kendte - fejrede danske Emmelie de Forests sejr i det europæiske melodi grand prix på Twitter og Facebook.

Aftenen igennem blev der tweetet løst om sangfesten, og efter sejren var flere kendte danskere klar med roser til den nye danske stjerne.

- Fransk navn, jyde, synger på engelsk til tonerne af irsk fløjte og trommer ... Og bare tæer ... Det virker, skriver tv-værten Ibi Støving ‏ på Twitter.

Den tidligere grand prix-deltager Tim Schou fra bandet A Friend in London nøjes med at udbryde et langt ”ja” på det sociale medie.

- Godt gået Danmark, skriver gruppen Outlandish.

Hvem bliver værter?

Tv-værten Christiane Schaumburg-Müller har lagt et billede på Instagram, hvor hun fejrer sejren sammen med sin mand, rapperen L.O.C, der dog tager sig til ansigtet og ser mindre begejstret ud.

Ved at ledsage billedet med ordene #hostnextyear begyndte hun spekulationer om, hvorvidt hun dermed lægger billet ind på det prestigefyldte job - eller om hun blot henviser til, at showet skal holdes i Danmark næste år.

En stor del danskere ved dog godt, hvem de helst ser som de kommende værter: Esben Bjerre og Peter Falktoft fra P3-programmet Monte Carlo.

Gruppe støtter Monte Carlo-drengene

En Facebook-gruppe er blevet oprettet for at støtte deres kandidatur, og tidligt søndag morgen havde over 3500 brugere klikket, at de ”synes godt om” siden.

De to mænd har da også allerede meldt sig ind i værtskapløbet:

- Vi siger lige noget hurtigt: Hvis vi ikke bliver sparket ud af statsradiofonien som led i en stor sparerunde for at få råd til den påtvungne glimmerfest, så vil vi gerne være værter på arrangementet. Tillykke til os alle sammen!, skriver de på Facebook.

Da Danmark stod for grand-prix’et i 2001, var det med Natasja Crone og Søren Pilmark i spidsen for begivenhederne, men deres præstation blev sablet ned særligt af britiske medier, der døbte dem ”doktor død og tandfeen”.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.