Det siger dit headset om dig

Nogle er store, andre er små. Hvad siger dine høretelefoner egentlig om dig?

Dine høretelefoner siger meget om, hvilken type du er. Kan du finde dig selv? Foto: Telia/PR

Dine høretelefoner siger meget om, hvilken type du er. Kan du finde dig selv? Foto: Telia/PR

HELE LANDET: Ligesom bestemte tøjmærker og biler er teknologiske gadgets i dag også med til at visualisere, hvilken type man er ud fra valg af design, mærke, farve og størrelse.

Er du in-ear eller on-ear? Sport eller fashion? Uanset hvad udtrykker alle noget forskelligt. Er du nysgerrig efter, hvad dit headset siger om dig? Så læs med her, hvor vi gennemgår de forskellige typer.

Statement-typen

Tænker du meget over, hvad du gerne vil signalere med dit headset? Og er design, mærke og farve afgørende for dit valg? Så er du sikkert Statement-typen.

- Statement-typen bruger typisk sit headset som en accessory til at udtrykke sin personlige stil. De vælger ofte over-ear headset, og tænker meget over design og signalværdi. Der bliver lagt stor vægt på det ”rigtige” mærke, og at man kender til virksomheden bag, og hvad de står for, fortæller Jesper Lylloff.

Stylish-typen

Er du til mere diskrete høretelefoner, der ikke behøves at vises frem? Og går du op i design, enkelthed og lækker lyd? Så er du højest sandsynlig stylish-typen.

- Stylish-typen køber ofte in-ear høretelefoner, der diskret kan gemmes væk inde i øret uden at vække for meget opmærksomhed. Typen køber dog ikke hvilke som helst høretelefoner, da de stadig gerne må have været afbilledet i det sidste nye modemagasin. De følger trenden, men vil stadig gerne holde det enkelt og stilrent, beskriver Jesper Lylloff.

Gameren-typen

Har du brug for, at dine høretelefoner har en god kvalitet i forhold til lyd og stor lydtæthed? Er det vigtigt, at der er en mikrofon, så du kan kommunikere med andre, mens du har dem på? Og må de gerne være behagelige at have på i længeret tid af gangen? Så er du sikkert Gamer-typen.

- Gamer-typen bruger ofte sit headset i flere timer af gangen, og går derfor op i, at de sidder behageligt. Typen vælger over-ear høretelefoner, der lukker tæt omkring lyden, så man kan fordybe sig i spil-oplevelsen og undgå, at andre bliver forstyrret, når lyden bliver skruet op. Det er også vigtigt med en ordentlig mikrofon, så man kan tale sammen med sine medspillere, forklarer Jesper Lylloff.

Den Sporty

Bruger du kun dine høretelefoner, når du er aktiv i fitnesscenteret eller på løbeturen? Og er funktionalitet vigtigere for dig end design? Så er du den Sporty-type.

- Den sporty-type har meget fokus på funktionalitet. Headsettet skal kunne klare vind, vand og vejr, kunne vaskes og sidde godt i øret under træning - uden at falde ud. Høretelefonerne ses som praktisk træningsudstyr og ikke som en fashion-accessory, fortæller Jesper Lylloff.

/BLM/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.