EMNER

Det skal ende med en superfed festival

En halv snes unge fra Thy og Mors er i gang med til at skabe en kulturfestival på og omkring Vilsundbroen. Nu har de fået 666.000 kroner at lege med

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

virkelyst præger de unge, der mødes for at sætte brikkerne sammen til kulturfestival'en. Her ses f.v. Rikke, Nanna, Ejner og Mads.

- Det er sateme diabolsk, lyder Rasmus Ottesens glade kommentar, da Stine Jacobsen fortæller nyheden om, at projekt Broen har fået tilskud fra to store offentlige kasser. Ni unge er samlet på Hotel Vildsund Strand, fordi de er i gang med at planlægge en stor kulturfestival, der skal løbe af stablen den 4. september. Kulturprojektet er på mange måder grænseoverskridende og nyskabende. På tværs af Thy og Mors, på tværs af forskellige udtryksformer. Kirstine Jacobsen, der er ansat af LAG Thy-Mors som projektleder, går i gang med selve mødet. - Ejner og jeg har mødtes nogle gange for at se på, hvilke sponsorer vi kan skrive til. Thisted Bryghus bliver nævnt som leverandør. - Hvis ikke vi kan få en rimelig aftale, kan det være, vi søger Tuborg i stedet. De er kendt for at støtte musikarrangementer, siger Stine Jacobsen.