Det bli'r så fedt: Suspekt kommer til Aalborg

Skal du med til bandets største arena tour til dato? - se her hvor og hvornår

Suspekt kommer til Aalborg på deres Sindssyg Arena Tour. PR-foto

Suspekt kommer til Aalborg på deres Sindssyg Arena Tour. PR-foto

AALBORG:Du kan godt begynde at glæde dig - Suspekt kommer til Aalborg senere i år og inviterer dig på en sindssyg rejse til en fjern galakse, skriver arrangøren i en pressemeddelelse.

Jungletrommerne om et nyt album fra Suspekt har vakt genlyd lige siden de sidste år udgav singlen Gonzo, der endte med at dominere sommerens hitlister. Op på fredag - 14. februar - får alle Suspekt-tilhængere endelig deres forløsning, når Albertslund-trioen udgiver deres 7. studiealbum, Sindssyge Ting.

Suspekt er uden tvivl ét af Danmarks vildeste live acts, og derfor annonceres den kommende udgivelse selvfølgelig sammen med bandets største arena tour til dato. Til glæde for nordjyderne lander Suspekt-ufo'en i Aalborg og byder op til dans på en ny planet.

Om det nye album siger Emil Simonsen, også kendt som Orgi-E.

- Albummet giver lytteren et indblik i alt det, vi har oplevet de sidste 3 år, blandet op med hele livets surdej. Tilsat trommer og melodi, krydret med vanvid og videnskab. Vi er ude i nogle projekter, vi aldrig har rodet med før. 10 minutter lange seancer, gæsteoptrædener der vælter ind og ud mellem hinanden som Cameos i en Tarantino film. Men mest af alt skal man nok forvente sig lyden af at gøre sig umage. Og jeg tror også, at man som lytter skal gøre sig umage. Aldrig har vi haft så mange ideer, hjælpende hænder og numre på tegnebrættet.

I forlængelse af albumudgivelsen udkommer TV-serien SUSPEKT, som har premiere 19. februar på TV 2 PLAY. Gennem det sidste år har et kamerahold fulgt bandet, og i fem afsnit følger vi tilblivelsen af det nye album.

Suspekts Sindssyg Arena Tour gæster Gigantium fredag 27. november klokken 20.

Billetsalget begynder på mandag 17. februar klokken 10.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.