det søde

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Food-line Asier 420 g for 6,95 kr. Kilopris: 16,55 kr. Købt i SuperBest Vandede. Bløde og slatne - som om de er blevet kogt. Okay smag

En billig vare er langt fra altid lig med et dårligt produkt. Den konklusion er smagsdommerne kommet frem til flere gange over de seneste måneder. For selv om noget er billigere end de typiske mærkevarer, kan det sagtens overraske og smage endog særdeles godt. Smagstesten i dag er endnu et eksempel. Panelet tygger sig gennem seks slags asier - det klassiske sure tilbehør til leverpostejmaden eller stegen. De to smagseksperter er i første omgang noget skeptiske, for kan man overhovedet smage forskel på seks slags surt, og kan det lade sig gøre at lave industriprodukter, der slår den hjemmelavede version. Svaret på begge spørgsmål må siges at være ja. Der er faktisk stor forskel på både smag, udseende og farve, da asierne bliver hevet op af glassene. Første asie på bordet er Danu fra Netto. Ikke alene er de rigtigt fine med jævne stykker og en pæn farve, de smager også godt. Producenten har ramt den helt rigtige balance mellem sødme og syrlighed, vurderer dommerne. Anderledes skidt ser det ud for Foodline fra SuperBest. Smagen er sådan set ganske rimelig, noget sødere end Danu, men alligevel sådan, at de kan spises. Til gengæld er det helt galt med konsistensen. Asierne er vandede og bløde. Næsten helt over i det smattede. - Det er, som om de er blevet kogt - for længe, lyder det fra panelet. På grund af den ringe konsistens, når Foodline asierne kun lige op over dumpegrænsen og må tage til takke med en enkelt stjerne. Den samme karakter får Agrova Food fra Kvickly. Også her er asierne smattede, når man tygger i dem. Smagen efterlader også meget at ønske. De er underligt skarpe, men med en meget sød eftersmag. - De smager egentlig ikke godt, konstaterer dommerne. Kun mærkevareasierne fra Beauvais når op i nærheden af Danu fra Netto. Asierne er faste og smager også ganske godt. Men der er alligevel ingen tvivl om den endelige sejr. Danu er de bedste og endda helt deroppe, hvor de kan konkurrere med de asier, man kan lave selv, synes dommerne.