Det unikke værested

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der er en særlig lethed og elegance i udstillingen

På den smukke gård Sophiendal på Bygaden er der i øjeblikket budt til julefest.

Kunstnere og kunsthåndværkere hænger og står side om side og skaber et helt unikt værested, hvor hver detalje er gennemtænkt.
Det er Ann Andersen, der er indehaver af Sophiendal, som dels rummer hendes netaktiviteter med kunstsalg og som dels også er et hjemsted for kunsten i dens mange afskygninger.
- Sophiendal er ikke et galleri, der har åbent alle ugens dage, men mere et værested for kunsten og kunsthåndværket, hvor vi som nu byder til juleudstilling og så har sat alle sejl for at skabe en formefuldendt udstilling, siger Ann Andersen.
Og udstillingen tæller både etablerede og nyuddannede billedkunstnere, keramikere og designere - et rum, hvor ideer mødes og sød sparring opstår.
Der er store lærreder, finurlig keramik og elegante løsninger, når det gælder at gemme de grimme forlængerledninger.
På den måde går kunsten og kunsthåndværket fint hånd i hånd.
Ann Andersen, som ved siden af sine øvrige aktiviteter har brugt tiden til at tage en uddannelse til keramiker er også selv præsenteret på udstillingen.
Den tæller i øvrigt værker skabt af Thordis Sigfudsdottir, Tom Kristensen, Emil Jacobsen,. Helle Hansen, Birthe Kildahl Høgh, Signe Højmark, Ari Marteinsson, Sophie Haack, Marco Evaristti, Karin Olesen, Jesper Christiansen og Torben Gammelgaard.
Der er lukket søndag og mandag, men åbent de øvrige hverdage fra 11-17.30 og lørdag fra 10-13 frem til og med 16. december.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.