Det var ikke en flydør fra MH370

Endnu en brik i puslespillet om forsvundet passagerfly kan være dukket op

Denne vragdel stammer muligvis fra det forsvundne Malaysian Airlines-fly, men man har alligevel ikke fundet flyets dør. Foto: Scanpix

Denne vragdel stammer muligvis fra det forsvundne Malaysian Airlines-fly, men man har alligevel ikke fundet flyets dør. Foto: Scanpix

INDISKE OCEAN: Lokale på den lille franske ø Reunion øst for Madagaskar har de seneste dage gennemgået øen for nye vragdele, som kan stamme fra det fly, der forsvandt på vej fra Kuala Lumpur til Beijing tilbage i 2014.

Søndag lød meldingen, at der var blevet fundet nye vragdele fra det forsvundne Malaysian Airlines-fly MH370, men det afviser efterforskere nu.

- Det stammer faktisk fra en stige, ikke en flydør, siger Azharuddin Abdul Rahman, som er chef for malaysisk luftfart og befinder sig i Frankrig for at undersøge den vingedel, man fandt tidligere på ugen.

Først var der forlydender om, at det var en dør fra et fly, som blev fundet søndag, men det viser sig nu at være helt forkert.

Det er aldrig opklaret, hvad der blev af Malaysian Airlines-flyet MH370, dets 239 passagerer og besætningen, men måske kan de nyligt fundne vragdele kaste nyt lys over ulykken.

Flyet forsvandt i marts 2014, og uvisheden om passagerernes skæbne har været hård for de efterladte.

Et australsk-ledet eftersøgningshold har de seneste 16 måneder uden held ledt efter flyet i den sydlige del af Det Indiske Ocean.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.