Hjørring

DF bakker op om forsvarsjob

- Vi har fyret Lars Barfoed én gang. Så blev han desværre taget til nåde. Nu må det være tid til at fyre ham og De Konservative én gang for alle, siger Dansk Folkepartis forsvarsordfører, Ib Poulsen.
Arkivfoto: Grethe Dahl.

- Vi har fyret Lars Barfoed én gang. Så blev han desværre taget til nåde. Nu må det være tid til at fyre ham og De Konservative én gang for alle, siger Dansk Folkepartis forsvarsordfører, Ib Poulsen. Arkivfoto: Grethe Dahl.

HJØRRING:- Dansk Folkeparti (DF) vil arbejde for, at der ikke skæres i de 750 forsvarsjob i Hjørring, oplyser DF's forsvarsordfører Ib Poulsen, Kallerup ved Thisted. - Det er heller ikke et emne som har været diskuteret i Forsvarskommissionen. Ib Poulsen kritiserer Bjarne Laustsen for i tirsdagsavisen at kalde frygten for nedskæringer reel. Bjarne Laustsen vurderer, at mange mener, at Vendsyssel fik for mange forsvarsjob ved seneste forsvarsforlig i 2005. Under al kritik - Jeg synes, at det er under al kritik, at Bjarne Laustsen kommer med den udmelding. Det kan skabe utryghed på arbejdspladserne, siger Ib Poulsen. Han sidder i Forsvarskommissionen, der forbereder det kommende forsvarsforlig. - DF er ikke indstillet på, at der skal røres ved væsentlige punkter i forsvarets organisation. Jeg kan bestemt ikke forestille mig store ændringer, siger Ib Poulsen. - I en tid, hvor forsvaret har rekrutteringsproblemer, er det vigtigt, at vi skaber ro om forsvarets job, så vi kan fastholde de ansatte, vi har. De skal kunne vide, at de roligt kan slå sig ned med familie på deres tjenestesteder. De skal ikke frygte, at de bliver flyttet efter kort tid. - Kan DF garantere, at der ikke skæres på forsvarsjob i Hjørring, som der har været talt om? - Dansk Folkeparti har jo ikke 90 mandater, men vi vil helt sikkert arbejde for, at der ikke sker nedskæringer, siger Ib Poulsen.