DF’er truer partifæller med stævning

Byrådsmedlem Vibeke Købsted (DF) vil stævne indkaldere af et protestmøde

Byrådsmedlem Vibeke Købsted (DF) overvejer stævning af partifæller.

Byrådsmedlem Vibeke Købsted (DF) overvejer stævning af partifæller.

HJØRRING:Dansk Folkepartis byrådsmedlem i Hjørring Byråd, Vibeke Købsted har via sin advokat Olav Pedersen i et brev truet indkalderne til et protestmøde mod hende med at hive dem i retten for injurier.

Vibeke Købsted blev for nyligt dømt i retten til at betale 30.000 kroner i erstatning til den tidligere partifælle Vivi Jensen (UP), som også sidder i Hjørring Byråd.

Vivi Jensen havde anlagt injuriesag mod Vibeke Købsted.

Dommens udfald fik en række medlemmer af Dansk Folkeparti til at indkalde til et privat protestmøde, hvor de inviterede både Vivi Jensen og Vibeke Købsted til at møde op.

I følge Vibeke Købsteds advokat, Olav Pedersen, indeholder indkaldelsen til mødet ringeagtsytringer om hans klient Vibeke Købsted, som han forlanger trukket tilbage. I modsat fald ville han opfordre Vibeke Købsted til at anlægge en injuriesag.

En af indkalderne er tidligere bestyrelsesformand af Dansk Folkepartis lokalafdeling i Hjørring, Tommy Grods.

- Vi er noget forundrede over Vibeke Købsteds reaktion. Hun gør nu det samme, truer med at anlægge sag, som var årsagen til at Vivi Jensen blev ekskluderet fra partiet, siger Tommy Grods.

Han oplyser, at alle 12 indkaldere til mødet - på nær to - tager situationen helt roligt. To af indkalderne til mødet vil trække sig helt fra mødet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Vibeke Købsted.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.