DF-formand på kanten: Nu må abespillet stoppe

Formand for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl besøgte trængte grundejere i Lønstrup

Jakob Gammelgaard
Dansk Folkeparti på besøg på kanten i Lønstrup. Fra venste Pia Adelsteen (DF), Jørgen Hedegaard Madsen, som repæsenterer grundejerne, og formand for DF, Kristian Thulesen Dahl Foto: Bente Poder
Kystsikring 12. januar 2018 13:28

LØNSTRUP: Der er mange meninger om selvtægten med ulovlig kystsikring ved de truede sommerhuse syd for Lønstrup, men det har i hvert fald skabt opmærksomhed, og fredag middag var det formand for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl, og formand for folketingets miljøudvalg, Pia Adelsteen (DF), der lagde vejen forbi for at se og høre om problemerne.

- Det ser voldsomt ud, og vi er nødt til at lytte til de desperate borgere. Nu må abespillet om kystsikring stoppe, og vi må finde nogle løsninger. Det giver ikke mening at beskytte et naturområde, som forsvinder i havet og efterlader grundejerne i desperation, siger Kristian Thulesen Dahl.

Medlem af kystsikringslauget i sommerhusområdet, Jørgen Hedegaard -Madsen så besøget som en kærkommen lejlighed til at fortælle grundejernes syn på sagen.

- Der har været så mange løgne fremme i denne sag, både i medierne og fra embedsfolkenes side. Jeg vil fortælle DF-formanden om, hvad der er fakta i denne sag, siger Jørgen Hedegaard Madsen, der betegner grundejernes selvtægt med terrænregulering og sten og beton klinten som et meget lille indgreb.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...