DF-politiker fortryder Twitter-ord

Venstrefløjen ikke medskyldig i terror, lyder det nu fra nordjysk politiker

Kristoffer Hjort Storms besked på Twitter vakte stor opsigt. Han har siden trukket den tilbage.

Kristoffer Hjort Storms besked på Twitter vakte stor opsigt. Han har siden trukket den tilbage.

NORDJYLLAND:”Mine tanker går til de efterladte. Synes venstrefløjen og andre, der har støttet islams indtog i Danmark, bør gøres til medskyldige!”

Sådan skrev Kristoffer Hjort Storm fra Aalborg, der er Dansk Folkepartis gruppeformand i regionsrådet og desuden partiets folketingskandidat i Mariagerfjordkredsen, lørdag eftermiddag på Twitter.

Søndag - efter at han havde fået en røffel fra partitoppen - trak han i land, fjernede sin Twitter-kommentar og sagde undskyld for sidste del af sin ytring.

- Fredag aften blev jeg far igen. Da jeg lørdag eftermiddag hørte om det første skyderi, blev jeg oprigtigt ked af, at min søn skulle leve i en så ond verden, og den frustration fik jeg ud i min opdatering. Følelserne løb af med mig, og det beklager jeg, lyder det nu fra den nordjyske politiker.

Folketingsmedlem Søren Espersen, der er politisk næstformand i DF, siger, at partiledelsen accepterer Kristoffer Hjort Storms beklagelse, og at sagen ikke får yderligere konsekvenser for den nordjyske politiker

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.