Di Matteo: FCN-kamp er vores vigtigste i CL

Chelseas manager Roberto Di Matteo har fortalt sine spillere, at de skal have point med hjem fra Danmark.

Di Matteo: FCN-kamp er vores vigtigste i CL

FC Nordsjællands spillere kan godt droppe alle forhåbninger om, at gæsterne fra Chelsea undervurderer dem, når de to hold tirsdag aften står over for hinanden i Parken i Champions League.

Chelseas manager Roberto Di Matteo måtte for to uger siden se sit mandskab åbne gruppespillet med 2-2 hjemme mod Juventus, og derfor er kravet point i Danmark.

- For os er dette den vigtigste kamp i gruppen. Vi spillede uafgjort hjemme, så det er meget vigtigt, at vi får point ude.

- Det bliver et stærkt hold, jeg sender på banen. Måske bliver der et par ændringer fra vores seneste kamp, men det bliver et stærk hold, siger Di Matteo.

Italieneren, der i foråret førte Chelsea frem til Champions League-titlen, har set masser af video med FCN, så heller ikke på det punkt kan danskerne overraske.

- Vi ved, at det ikke bliver nemt. Vi ved fra tidligere, at der ikke findes lette kampe i Champions League. Specielt ikke på udebane.

- FCN viste i første kamp mod Shakhtar Donetsk, hvor gode de er. De havde bolden mest. Men de er ikke bare med for at spille fodbold, så det bliver ikke nemt for os.

- Vi ved, at de gerne vil have bolden, men det vil vi også. Men vi spiller også boldbesiddende fodbold, så der bliver kamp om at have den, siger Di Matteo.

I gruppens anden kamp tager Juventus imod Shakhtar Donetsk, der slog FCN med 2-0 i første spillerunde.

Der er kampstart tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.