Di Matteo til dommere: Vi vil behandles fair

Chelsea-manager Roberto Di Matteo føler ikke, at London-klubben altid får en fair behandling af dommerne.

Di Matteo til dommere: Vi vil behandles fair

Efter weekendens kontroversielle Premier League-kamp mellem Chelsea og Manchester United, hvor en række dommerkendelser har skabt debat, langer Chelsea-manager Roberto Di Matteo ud efter dommerstanden.

Italieneren hæfter sig ved United-kampen samt opgøret mod Queens Park Rangers for et år siden - i begge kampe fik Chelsea to spillere vist ud.

- Det er utroligt, at vi fik to spillere vist ud i én kamp. Hos QPR var det ene røde kort korrekt, mens det andet formentlig ikke var det.

- I søndags mod United var det ene røde kort hårdt dømt, men formentlig korrekt, mens det andet røde kort 100 procent ikke var korrekt.

- Det er utroligt, at det altid sker for Chelsea. Måske er det noget at tænke over. Vi vil bare behandles fair, siger Di Matteo ifølge AFP.

I søndagens kamp mod United blev Branislav Ivanovic og Fernando Torres vist ud af dommer Mark Clattenburg, som Chelsea har beskyldt for upassende sprogbrug over for to af klubbens spillere i to separate episoder under kampen.

Engelske medier skriver, at der kan være tale om racistiske ytringer over for den mørkhudede John Obi Mikel, mens også spanieren Juan Mata angiveligt måtte finde sig i at blive talt grimt til.

Det engelske fodboldforbund (FA) har indledt en sag, og Clattenburg er taget af kampprogrammet de næste uger.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.