Diætist starter sit eget sted og er klar til at vejlede og inspirere

Jette Abildgaard har arbejdet som diætist i over 15 år, og nu har hun valgt at starte for sig selv i Diætist Nord.

Jette Abildgaard har arbejdet som diætist i over 15 år, og nu har hun valgt at starte for sig selv i Diætist Nord.

Jette Abildgaard har åbnet Diætist Nord. Hun har lejet lokale i Garagen Crossfit på Ellehammervej 13. På hjemmesiden www.diaetistnord. djk skriver hun blandt andet:

- Jeg er uddannet klinisk diætist i 2005 og har over 15 års erfaring indenfor branchen. Jeg har arbejdet både i hospitalsregi samt i den kommunale sektor og har erfaring indenfor både børne- og voksenområdet. Aktuelt arbejder jeg som klinisk diætist på et sundhedscenter hvor jeg primært arbejder med børn med overvægt og deres familier samt borgere med hjertekredsløbssygdomme og borgere med overvægtsproblematikker.

Jette Abildgård har nu igennem mange år haft glæden af at kunne inspirere, guide og vejlede patienter og borgere til at skabe varige kostomlægninger.

- Betydningen af hvad vi nærer vores krop med og hvor stor indflydelse den rette kost har for vores sundhed fascinerer mig meget, og jeg vil glædes over at kunne bibringe dig denne viden og indsigt, såfremt du vælger at booke tid hos mig. Som klinisk diætist arbejder jeg med udgangspunkt i din situation og dit liv og forløbet og behandlingen vil være skræddersyet dine behov.

Gennem de seneste år har hun også haft et øget fokus på mental sundhed og har taget uddannelser ved psykolog Mette Holm som henholdsvis OPPE-guide og skyggevejleder.

- Desuden har jeg i nuværende stilling undervist i og har kendskab til brug af ACT, Acceptance and Commitment Therapy.

Når hun har startet sin egen klinik Diætist Nord er der mange bevæggrunde, fortæller hun.

- Mit ønske er at kunne tilbyde skræddersyede og individuelt tilpassede forløb til de klienter, der opsøger mig i klinikken. Jeg brænder for mit fag og det at kunne formidle min viden videre samt hjælpe mennesker til at skabe forandringer i en sundere retning. Som klinisk diætist arbejder jeg ud fra en international ernæringsmodel, som sikrer, at vi kommer i dybden med den enkeltes kost og hverdag, og samtidig har eventuelle udfordringer for øje. Klinisk diætist er en beskyttet titel, og jeg har autorisation fra Sundhedsstyrelsen.

I Diætist Nord arbejder hun både med fysisk og mental sundhed og ser disse to områder som tæt forbundne.

- Derfor vil samtalerne hos mig også være med fokus på hele mennesket, og på de ting, der måske kan virke hindrende for at komme i gang med – eller nå i mål med – kostomlægning. Jeg arbejder anerkendende, nysgerrigt, lyttende, fokuseret, nærværende og med en målsætning om at skabe det bedste rum for forandring for mine klienter.

I Diætist Nord tilbyder jeg både enkeltsamtaler og længerevarende forløb.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.