DiCaprios danske darling afslører druktip

Man kan sagtens blive snalret uden at tage voldsomt på, siger modellen Nina Agdal, der for nylig er spottet kysse stjerneskuespilleren.

Supermodellen Nina Agdal har flashet formerne på forsiden af det legendariske magasin Sports Illustrated og i edderdyrt undertøj for det eksklusive lingeribrand Victoria's Secret.

Tidligere har den 24-årige danske darling fortalt, at kroppen kræver sund mad og træning for at forblive toptunet, men den står ikke udelukkende kun på squats og spinatblade, fortæller hun nu.

Man kan nemlig sagtens stadig have det sjovt, sippe champagne og skeje ud, uden at formerne bliver flommede.

- Jeg prøver på ikke at drikke for mange kalorier, og der er ret mange kalorier i alkohol. Så jeg prøver at begrænse indtaget af stærke drinks, fortæller Agdal i et interview med mediet Page Six og kommer samtidig med sit tipsy-tip.

- Jeg elsker champagne. Det, man kan gøre, hvis man vil have et par glas champagne, er også at tilføje et shot vodka.

- Så man drikker to glas champagne med et vodkashot i, og så er du godt kørende. Der er færre kalorier i, lyder det fra Agdal.

Om vodkashots og champagne står på menuen, eller om hun udelukkende lever af kærlighed og kildevand for tiden, afslører Agdal dog ikke.

I midten af juli dukkede der billeder op af den danske darling i fingerfletteri, kærlige kys og hede omfavnelser med den verdensberømte Hollywood-stjerne Leonardo DiCaprio under en strandtur.

Billederne blev bragt af avisen Daily Mail, og de frække fotos kan ses lige her: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3692193/Leonardo-DiCaprio-confirms-romance-Nina-Agdal-beach-PDA.html

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.