Diego Costa spiller i Spaniens sidste VM-test

Atlético Madrid-stjernen har kæmpet med en muskelskade, men kommer på banen mod El Salvador.

Angrebsstjernen Diego Costa kommer på banen, når Spaniens forsvarende verdensmestre lørdag spiller mod El Salvador i den sidste testkamp inden VM-slutrunden i Brasilien.

Dermed tyder det på, at Atlético Madrid-spilleren er blevet sin drilske lårskade kvit.

- Diego Costa kommer til at spille. Hvis vi mente, at der var en risiko ved at lade ham spille, så ville vi ikke sende ham på banen. Han vil spille i morgen (lørdag, red.), fordi han har trænet godt, er i god form, og vi gerne vil prøve ham af, fortæller landstræner Vicente del Bosque.

Diego Costa har i denne sæson scoret 36 mål i alle turneringer og var en afgørende faktor i Atlético Madrids succesrige sæson, hvor det blandt andet blev til et spansk mesterskab og deltagelse i Champions League-finalen.

De sidste to måneder af sæsonen døjede Diego Costa dog med muskelproblemer i sit ene lår. Flere gange troede angriberen, at han var blevet skaden kvit, men måtte indse, at den dukkede op igen og igen.

- Han har en stærk personlighed, hjælper holdet og har gjort mere end nok for at fortjene en plads på holdet, mener Vicente del Bosque.

Spanien er kommet i en af de vanskeligere grupper ved VM-slutrunden og skal op imod Holland, Chile og Australien.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.