Diego Maradona undskylder udtalelser om dommer ved VM

Fodboldlegenden Diego Maradona erkender, at han reagerede i sine følelsers vold, da han udtalte sig om dommer.

Ritzau
Diego Maradona har været særdeles iøjnefaldende ved flere kampe under VM-slutrunden, hvor han er inviteret til af Fifa. Senest har Maradona undskyldt sine udtalelser om amerikansk dommer. Foto: Matthew Childs/Reuters
Fodbold VM 2018 5. juli 2018 18:29 - Opdateret 5. juli 2018 18:49

Fodboldlegenden Diego Maradona undskylder til Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) for sine kommentarer efter ottendedelsfinalen mellem England og Colombia.


- Overmandet af følelser efter at have heppet på Colombia forleden sagde jeg nogle ting, og jeg erkender, at nogle af dem var uacceptable.
- Jeg undskylder til Fifa og forbundets præsident (Gianni Infantino, red.). Selv om jeg nogle gange er uenige i nogle dommerkendelser, så har jeg den største respekt for det job, som dommerne udfører. Det er ikke et nemt job, skriver Diego Maradona på Instagram.
England vandt kampen efter straffesparkskonkurrence, og efterfølgende kaldte Maradona det for "monumentalt røveri", at Fifa havde valgt amerikaneren Mark Geiger til at dømme kampen.
- Jeg undskylder over for det colombianske folk, men spillerne bærer ikke skylden. Her er en mand, der udpeger en dommer, der - når man googler ham - ikke bør dømme en kamp i denne størrelsesorden, sagde Maradona til en venezuelansk tv-station.
Disse udtalelser faldt ikke i god jord hos Fifa, der har inviteret Maradona til at overvære VM.
I en erklæring kaldte Fifa det "ekstremt ærgerligt" at høre kommentarerne fra "en spiller, der har været med til at skrive sportens historie".
/ritzau/

Tema: Fodbold VM 2018

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...