Dieseltyve stak af i vild fart

To rumænsk indregistrerede biler set ved tyveri - den ene stak af med 150 km i timen

Jens Hukiær
Arkivfoto
Tyverier 11. september 2013 21:58

THISTED: Hele seks personer var tilsyneladende indblandet, da dieseltyve i går eftermiddags blev set på Vilhelmsborgvej i Thisted i gang med at tømme tankene på to lastbiler.

- I forbindelse med forsøget på dieseltyveriet blev der set to rumænsk indregistrerede biler - en rød VW Transporter og en sølvgrå Ford Mondeo, oplyser vagtchef Ole Vanghøj, Midt- og Vestjyllands Politi.

Ved lastbilen blev der fundet en væltet 50 liter dunk, som tyvene ikke fik med, da de flygtede.

- Fire personer flygtede i Transporteren, mens en forsvandt i den sølvgrå Ford Mondeo. Den sidste mistænkte flygtede til fods, men kan siden være samlet op i en af bilerne, gætter vagtchefen.

Stak af i høj fart

Forsøget på at stjæle diesel fra de to lastbiler i Thisted fandt sted klokken 17.40, og godt to timer senere - klokken 19.52 - fik politiet melding om den sølvgrå Ford Mondeo, der med høj fart kørte nordud af Sennels nord for Thisted.

- Bilen kørte angiveligt i nærheden af 150 kilometer i timen, så den mistede vidnet hurtigt, fortæller Ole Vanghøj, der meget gerne vil høre fra folk, der måtte have set eller ser de to rumænsk indregistrerede biler.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...