Dilettanter fordobler indsatsen

Årets dilettant er blevet til i et samarbejde mellem Sønderup dilettanterne og Hjeds Folketeater, og den forestilling, der er kommet ud af det bliver da også opført både i Sønderup og i Kirketerp.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Marianne Sloth er tovholder og instruktør.

Årets dilettant er blevet til i et samarbejde mellem Sønderup dilettanterne og Hjeds Folketeater, og den forestilling, der er kommet ud af det bliver da også opført både i Sønderup og i Kirketerp. - Vi har talt om det i nogle år, forklarer Andreas Bekker, Hjeds Folketeater. Baggrunden er, at det til tider godt kan være frustrerende at bruge så meget tid på at øve stykker og der så kun er to forestillinger. Årets dilettant bliver vist i Sønderup 17. og 19. marts, mens forestillingen kommer op i Kirketerp 24. og 26. marts. - Det er klart, at dilettanten normalt er lokale kræfter, og det er det jo stadig, fortsætter Andresa Bekker, men hvis dette samarbejde bliver en succes, så giver det mulighed for at opføre større stykker, hvilket giver bedre udfordringer og sikkert også større oplevelser for publikum. Dilettanten som opføres er Mordet på Hoppenfelt, en kriminal-farce af Torben Nielsen. Medvirkende er: Birgitte Herskind, Ejvind Bruhn, Gitte Kollerup, Helene Kollerup, Helle Andersen, Karen Marie Holland, Kurt Gjelstrup, Lone Mogensen Lone Sehested, Marianne Sloth, Peder Christensen, Pia Toft, Skjold Dannerfjord, Søren Ib Routhe, Viggo Christensen. Scenemester: Karl Nielsen og Carsten Bojesen. Indstruktør Marianne Sloth.