Dinoerne kommer!

Særudstilling om uddøde dyr bliver årets trækplaster i Aalborg Zoo

Dinosaurerne bliver placeret rundt omkring i zoos anlæg, og der bliver opbygget et miljø, der minder om det, som dyrene oprindeligt levede i.

Dinosaurerne bliver placeret rundt omkring i zoos anlæg, og der bliver opbygget et miljø, der minder om det, som dyrene oprindeligt levede i.

AALBORG:Dinosaurerne vender tilbage - dog kun som modeller i Aalborg Zoo.

Den store nordjyske turistattraktion åbner i bededagene udstillingen ”Return of the Dinosaurs”, der til og med efterårsferien giver et indblik i dinosaurernes liv, inden de uddøde for 65 millioner år siden.

Store forventninger

Zoo har igennem flere år arbejdet med ideen om en særudstilling. ”Return of the Dinosaurs” er produceret af det naturhistoriske museum Museo del Desierto i Mexico og har aldrig tidligere været i Danmark.

- Vi har meget store forventninger, men præcis hvor mange ekstra gæster dette vil give os i løbet af 2013 er meget svært at sige. Jeg er dog helt sikker på vi får et meget travlt år, siger direktør Henrik Johansen.

Som skabt til zoo

Udstillingen er designet specielt til udendørs præsentation, hvilket gør den perfekt til de rammer, som Aalborg Zoo har at tilbyde. Den består af 10-15 dinosaurer i fuld størrelse. De kan holde til at stå udendørs i vind og vejr, og tanken er, at dinosaurmodellerne skal placeres rundt om i haven og lade dem indgå naturligt i den øvrige formidling.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.