Dirch-showet snart til Aalborg

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

I øvrigt udkom bogen om cirkusrevyen igennem tiderne i juni 2016 . Bog & Ide har naturligvis bogen på lager

Det er ikke en dyb og velbevaret hemmelighed, at Aalborg City har et tæt og konstruktivt samarbejde med Aalborg Kongres & Kultur Center.

Uanset om AKKC har gang i Melodi Grand Prix eller Cirkusrevy, så er cityforeningen klar til at støtte op omkring oplevelserne i byens kulturcenter.

- Vi er altid klar ti at lege med, siger Flemming Thingbak ud fra devisen om, at jo flere oplevelser man kan tilbyde kunderne, desto bedre.

Fra uge på til skolernes efterårsferie er Aalborg Kongres & Kultur Center således ramme om den musikalske komedie "Dirch", hvor Andreas Bo har hovedrollen som Dirch med Troels Lyby, som vennen og skuespillerkollegaen Kjeld Petersen.

Opsætningen kommer i det år, hvor Dirch Passer ville have fyldt 90 år og for at markere dagen og den kommende opsætning har Aalborg City, AKKC og Bog & Ide på Østeraagade slået pjalterne sammen for at skabe en ekstra fokusering på begivenheden.

Det sker ved en kunde-konkurrence i Bog & Ide.

Konkurrencen løber gennem hele fredagen - altså under day&night 2. september.

Og gevinsten er naturligvis billetter til forestillingen.

Og mangler man inspiration til at svare på konkurrencen, så har Bog & Ide garanteret en bog, der kan hjælpe. Det kunne være bogen om cirkusrevyen igennem tiderne, der udkom i juni i år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.