Direkte fra Aalborg til Kap Verde

Star Tour åbner ny charterrute

Katrine Schousboe
Temperaturen på Kap Verde-øerne er stabil omkring 25 grader hele vinteren - kombineret med smukke strande, gode hoteller og en afslappet stemning forventer Star Tour, at det nye rejsemål fra Aalborg bliver et hit.Foto: Star Tour
EMNER 24. september 2014 06:12

NORDJYLLAND: For første gang i Aalborg Lufthavns historie kan man til foråret komme direkte til Kap Verde, når Star Tour åbner en ny charterrute fra Aalborg til øen Sal.

- Her får man chancen for at opleve noget, før det bliver spoleret, siger salgsdirektør i Star Tour Stig Elling.

I første omgang er der tale om to afgange i slutningen af marts, men bliver de taget godt imod, vil selskabet lægge flere afgange ind i næste sæson.

- Kap Verde er blevet et stort vinterhit både fra København og Billund, og scorede højeste kundekarakterer den forgangne vinter. Nu vil vi teste om rejsemålet også er noget for nordjyderne, og andre der foretrækker at rejse fra Aalborg Lufthavn, siger han og tilføjer, at Star Tour er den eneste charteroperatør i Danmark, der flyver til øgruppen ud fra Afrikas kyst.

- Man får nogle autentiske, uspolerede øer med nogle skønne mennesker og godt vejr. Der er meget at se, hvis man rejser rundt på de forskellige øer, men ellers er det bade- og hyggeferie. På mange måder er det som De Kanariske Øer var for 50 år siden, siger Stig Elling.

Flyvetiden til Kap Verde er lige under otte timer.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...