Frederikshavn

Direkte tv giver nye muligheder i floorball

Kanal Sport på plads i Idrætshallen fredag aften til det nordjyske ligaopgør mellem Bulldogs og AaB Floorball

Fredag aften er der direkte tv-transmission fra Idrætshallen, hvor Bulldogs og AaB Floorball mødes.Foto: Kim Dahl Hansen

Fredag aften er der direkte tv-transmission fra Idrætshallen, hvor Bulldogs og AaB Floorball mødes.Foto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Den danske liga i floorball har ikke tidligere haft tv-dækning i større stil, men med Kanal Sport er der pludselig direkte transmission, og fredag aften er tv-stationen i Idrætshallen i Frederikshavn for at dække ligakampen for herrer mellem Bulldogs og AaB Floorball.

- Det betyder meget for dansk floorball, at vi nu kan ses direkte på landsdækkende tv. Det giver sporten et spark fremad, og på sigt kan det også give klubberne en chance for at lave sponsoraftaler med større, landsdækkende firmaer, siger Bjørn Fuglsang, der er formand for den nye fusionsklub Blackhawks i Frederikshavn.
Tv-penge som i fodbold og håndbold er der dog ingen af endnu til floorballklubberne, men Fuglsang glæder sig alene over, at sportsgrenen nu kan følges på landsdækkende tv.
Bulldogs var også på skærmen i fredags på udebane mod Brønderslev Hot Shots.

Damerne samler ind

Inden fredagens herrekamp laver FC Outlaws damehold et arrangement med henblik på at skaffe midler til holdets Europa Cup-tur til Slovakiet i uge 41.

Der er dømt floorball-hygge for børn i alderen 9-13 år, og for 100 kroner er der linet op til sjove lege, floorballspil, indløb med herreholdene med mere.
Der er også frugt og aftensmad samt lodtrækningspræmier, og hele overskuddet går til dameholdets tur til Slovakiet.
Onsdag aften var der regulære lokalslag i Idrætshallen, og her vandt Bulldogs som ventet hos herrerne over FC Outlaws med hele 15-3, mens det også blev til favoritsejr hos kvinderne med sejr på 10-5 til FC Outlaws over Bulldogs.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.