Direktør: - Det er en drømmelodtrækning

Jan Larsen godt tilfreds med at møde to tyske hold i Champions Leagues gruppespil

Jan Larsen glæder sig ”helt afsindigt” til at kunne præsentere cremen af europæisk håndbold i Gigantium.Foto: Claus Søndberg

Jan Larsen glæder sig ”helt afsindigt” til at kunne præsentere cremen af europæisk håndbold i Gigantium.Foto: Claus Søndberg

AALBORG:- Det er en drømmelodtrækning. Det bliver sindssygt svært, men vi har en realistisk chance for at gå videre.

Sådan lyder direktør Jan Larsen umiddelbare reaktion på, at Aalborg Håndbold i Champions Leagues gruppespil skal op mod blandt andre storholdene Flensburg-Handewitt, Gorenje Velenje og vinderen af opgøret mellem Füchse Berlin og de regerende Champions League-vindere fra HSV Hamburg.

- Der bliver tale om den største håndboldoplevelse nogensinde i Nordjylland. Vi kommer til at præsentere cremen af europæisk håndbold. Jeg har gåsehud, og jeg glæder mig helt afsindigt. Det her er så stort for en ung klub som vores, siger Jan Larsen, der er glad for, at hans klub trak en perlerække af storhold fra kendte håndboldnationer.

- På vores fans vegne er jeg helt vildt glad over, at vi trak Flensburg-Handewitt og enten Hamburg eller Berlin. Der betyder, at nordjyske håndboldfans kan støtte os på udebane i disse kampe og får lov at opleve tysk håndboldkultur helt tæt på. Det kunne ikke være bedre, konstaterer Jan Larsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.