Direktør for DGI-Huset fyret med øjeblikkelig virkning

Direktør gennem godt tre år i DGI Huset i Aabybro Anders Christian Amstrup blev onsdag fyret af bestyrelsen

Dorte Geertsen
Anders Christian Amstrup stoppede onsdag som direktør i DGI-Huset i Aabybro. Arkivfoto: Martin Damgård
Aabybro 23. marts 2018 07:14 - Opdateret 23. marts 2018 20:15

AABYBRO: Direktøren for DGI-Huset i Aabybro, Anders Christian Amstrup, blev onsdag sagt op fra sit job med øjeblikkelig virkning. Han har siddet i jobbet siden august 2014.

- Anders Christian Amstrup har ikke kunnet udvikle forretningsområderne, der ikke direkte har med idræt at gøre. Derfor må vi have en ny ledelse, siger formand for bestyrelsen i DGI-Huset, Inger Møller Nielsen.

DGI-Huset har siden Anders Christian Amstrups ansættelse ønsket at udvide forretningen med blandt andet events og udendørsaktiviteter, ligesom husets faciliteter giver mulighed for at afholde møder og konferencer. Huset har haft underskud, siden DGI overtog det fra Jammerbugt Kommune 1. januar 2013, og først i 2021 forventes der en positiv egenkapital.

- Anders Christian Amstrup har været god til at kitte foreningerne og de daglige brugere sammen med huset, men han har ikke kunnet få forretningsområderne til at vokse i det omfang, som bestyrelsen ønsker. Nu er bestyrelsen kommet til et punkt, hvor der skal ske yderligere udvikling af forretningsområderne, og det er vores opfattelse, at det kun kan ske med en ny ledelse, siger Inger Møller Nielsen.

Bestyrelsen ønsker, at husets lokaler i højere grad udnyttes til møder og konferencer - et område, der kan generere indtægter til DGI-Huset. Også fitness-området skal optimeres, så der bliver solgt flere medlemsskaber.

Stillingen som direktør vil blive slået op i nærmeste fremtid, Indtil en ny direktør tiltræder, er souschef Klaus Folden indsat som daglig leder.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Anders Christian Amstrup.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...