Direktør Rasmus Kjeldahl stopper i Forbrugerrådet

Vagn Jelsøe er konstitueret som direktør i Forbrugerrådet efter Rasmus Kjeldahls omgående exit.

Direktør Rasmus Kjeldahl stopper i Forbrugerrådet

Efter 11 år som direktør i Forbrugerrådet er Rasmus Kjeldahl stoppet med omgående virkning. Indtil der er fundet en ny direktør, konstitueres vicedirektør Vagn Jelsøe i stillingen, oplyser Forbrugerrådet.

- Rasmus Kjeldahl har de sidste 11 år ydet en stor indsats for de danske forbrugere, som jeg på forbrugernes vegne er ham taknemmelig for.

- Men vi er enedes om, at det er bedst for begge parter at skilles nu, hvor vi står over for forandringer, siger Forbrugerrådets formand, Anja Philip, i en pressemeddelelse.

Rasmus Kjeldahl kom til Forbrugerrådet, da der var behov for en professionalisering af organisationen. Forbrugerrådet er en bredt favnende medlemsorganisation, der varetager danske forbrugeres interesser uafhængigt af politiske og kommercielle interesser.

- Der er sket rigtig meget i de senere år - både i samfundet generelt, i forbrugernes behov og ønsker og i den måde, vi kommunikerer og samarbejder på.

- Derfor har Forbrugerrådet igennem den seneste tid arbejdet med en ny strategi, som skal imødekomme vores behov som organisation for at gå nye veje og arbejde på nye måder. Det kalder naturligt nok på en ny direktør, siger Anja Philip.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.