Direktør vil være stolt over bronze

Før sæsonen havde han stilet højere, men Frederikshavn White Hawks-direktør Henrik Andersen håber på at få en bronzemedalje med hjem fra Herning onsdag

Arkivfoto: Claus Søndberg

Arkivfoto: Claus Søndberg

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn White Hawks kan få metal om halsen for tredje sæson i træk, når høgene onsdag gæster Blue Fox Herning i den anden bronzekamp.

Tirsdag vandt White Hawks det første opgør 3-2, og selv om sæsonen indledtes med ambitioner om mere, håber direktør Henrik Andersen på at få bronzen med hjem fra Herning.

- Vi havde stilet efter mere, men vi har trods alt været i semifinalen for femte gang på seks år og kan vinde vores tredje medalje i træk, så jeg håber, at spillerne er klar til at gøre en sidste indsats for klubben, for vi vil være stolte, hvis det bliver til medalje igen, siger Henrik Andersen.

Han kan se tilbage på en sæson, der begyndte med en ambitiøs målsætning, men som også blev besværliggjort af renoveringen af Scanel Hockey Arena, der gav vendelboerne en sæsonstart med utidssvarende faciliteter.

- Det var et par hårde måneder for hele organisationen, og hvis vi på forhånd havde vidst, at det ville blive så hårdt, er det ikke sikkert, at vi havde meldt så offensivt ud før sæsonen, siger Henrik Andersen, der undervejs i sæsonen også indsatte svenske Peter Johansson som ny træner.

- Det har været en rigtig god udvikling under Peter. Der er en bedre styring på holdet, og vi står bedre sammen. I semifinaleserien blev vi hårdt ramt af skader og sygdom, og det kunne vi ikke bære, men jeg er ikke i tvivl om, at vi har den rigtige træner, siger Henrik Andersen.

Til gengæld kan der meget vel ske udskiftninger i spillertruppen henover sommerpausen.

- Nu skal vi lige evaluere, og så må vi se, om der er nogen, der skal forlænges med, eller om vi skal ud og kigge efter nye kræfter, fortæller direktøren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.