Vendsyssel FF

Direktøren er glad og stolt

Mogens Krogh jubler efter den stærke sæsonstart i Vendsyssel FF

Vendsyssel FF har taget Superligaen med storm og topper rækken efter to spillerunder. Foto: Bente Poder

Vendsyssel FF har taget Superligaen med storm og topper rækken efter to spillerunder. Foto: Bente Poder

FODBOLD:Vendsyssel FF har taget Superligaen med storm og overrasket de fleste fodboldinteresserede.

Administrerende direktør hos vendelboerne Mogens Krogh er da også ganske godt tilfreds med den fine sæsonstart, men han lader sig ikke rive med, for sæsonen er lang.

- Jeg tænker, at det er lidt ligesom Jeppe i baronens seng. Vi er rigtig glade og stolte over vores start, men vi er bevidste om, at vi skal holde fødderne solidt plantet på jorden. Vi skal fortsat være ydmyge og arbejde ekstremt hårdt. Succes avler succes og tro på tingene, men vi kan godt gå hen og blive udfordrede på intensiteten over længere tid, for vi er ikke vant til at spille på det her niveau uge efter uge. Men overordnet set er vi helt vildt glade for vores sæsonstart, siger Mogens Krogh.

Vendsyssel FF har stadig plads i truppen til nye spillere, og den gode sæsonstart ændrer ikke det helt store ved vendelboernes ageren på transfermarkedet den sidste måned.

- Vi arbejder videre på samme plan. Det har hele tiden været et ønske at få sammensat en gruppe, vi tror på. En trup, der skal bære os igennem den her første sæson i Superligaen, og den føler vi, at vi har. Men der er stadig plads til offensive forstærkninger, siger Mogens Krogh.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.