EMNER

Diskotek uden stoffer

Club Ludwig ændrer navn, udseende og sikkerhedspolitik. Det nye image skal gøre op med rygter om narko

Det gamle inventar og rygter om stoffer bliver smidt ud til fordel for et nye look og image på det tidligere Club Ludwig.

Det gamle inventar og rygter om stoffer bliver smidt ud til fordel for et nye look og image på det tidligere Club Ludwig.

En ny narkopolitik på det tidligere Club Ludwig vil gøre det svært for festmisbrugere at komme indenfor på det nye diskotek. - Jeg vil gøre mit til, at stedet bliver helt stoffrit, fortæller stedets nye bestyrer, Kasper Christensen, der 15. januar overtager styrepinden på fru Nielsen, som det nye diskotek er blevet døbt. Kasper Christensen har indført en stram sikkerhed, der skal gøre op med de rygter, der er om stoffer på diskoteket: - Jeg ved faktisk ikke, om rygterne har noget på sig. Mit indtryk er, at det ikke er så slemt, som rygterne siger. Så jeg tror, det bliver nemt at få sat en stopper for de få tilfælde, det måske drejer sig om, påpeger Kasper Christensen, der har været ansat på Club Ludwig som dørmand. Stedet ejer, Poul Fabricius, håber, at den nye narkopolitik vil skabe rammerne for et sikkert sted, hvor de unge kan feste: - Selvfølgelig er det dyrt at installere de her tiltag. Men mon ikke det lønner sig i den anden ende, hvis folk føler sig tryggere ved at komme her, fortæller han. Læs mere i NORDJYSKE Stiftstidende, tirsdag