Nordjylland

Disse historier hittede på nordjyske.dk

Her er en chance for at genopfriske hukommelsen for året, der gik

Historien om Mette Friis og hendes succesfirma blev årets absolutte topscorer her på nordjyske.dk. Arkivfoto: Hans Ravn

Historien om Mette Friis og hendes succesfirma blev årets absolutte topscorer her på nordjyske.dk. Arkivfoto: Hans Ravn

NORDJYLLAND:Nu da der kun er få timer tilbage af 2016 har vi for sjov skyld tjekket op på, hvilke historier her på nordjyske.dk der i årets løb har tiltrukket sig størst opmærksomhed - målt på antallet af visninger og på den aktivitet de har skabt på de sociale medier.

Året var faktisk ikke ret gammelt, da årets absolutte topscorer indfandt sig. Historien "Hun søger efter 30 medarbejdere" om den tidligere social- og sundhedshjælper Mette Friis, der på ganske kort tid havde skabt et succesfuldt servicefirma og på det tidspunkt - 18. januar - manglede 30 medarbejdere, har ikke været til at slå af pinden siden.
Den fik dog kamp til stregen af historien "Dagens helte i Fårup Sommerland" fra 25. juli om ansattes indsats for at redde en fem-årig pige med hjertestop.
Begge historier overhalede klart "Klovn fik lussinger" 19. oktober, men regner man samme dags anden historie "Klovn til rædselsslagen kvinde: Dø!" med, er klovnene lige i hælene på de to tophistorier. De udgør i sig selv nummer tre og fire på listen.

I feltet under denne Top 8 ligger historierne tæt, men ret langt efter. Hvis du ikke kan huske historierne, er her en chance for at genopfriske hukommelsen:

DMI: Nu kommer sneen 31. oktober

Godt nytår og velkommen tilbage til flere gode historier i 2017.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst