Dizzy vender tilbage

For 3. gang bliver Dizzy Mizz Lizzy topnavn

Anders Sønderup
Foto: Henrik Bo Nibe Festival 2012 - Tim Christensen på Store Scene
Nibe 28. november 2014 09:14

NIBE: Selvom der er lang tid til Nibe Festival 2015 - der finder sted første weekend i juli - er et af årets topnavne allerede på plads. Det bliver nemlig den danske trio, Dizzy Mizz Lizzy, der snart 20 år efter at de tre begyndte at spille sammen, er blevet gendannet og snart klart med ny sange.

I første omgang tager de på turne til landets helt store indendørs arenaer. Den tour blev solgt ud på få minutter, så derfor tager de også en festivalturne.

Festivalformand Peter Møller Madsen glæder sig til gensynet:

- I 1996 spillede de på festivalens største scene, som dengang var et telt, kogte. Koncerten med disse tre helt unge gutter var magisk. Koncerten er ikke uden grund udråbt som en af de mest legendariske på Nibe. I 2010 blev en hamrende varm festival pludselig forandret. Himlen åbner sig, og vandet vælter ned over et ekstatisk og kogende publikum. Bandet på scenen, som er gendannet – ganske historisk, antænder nærmest det dyngvåde publikum. Eller er det bare dampen på den proppede Hesteplads midt i Skalskoven. En koncert der stadig snakkes om – og et band, som vandt over vejret. Ikke bare på point. Nej, vi snakker knock-out med en dundrende ”uppercutter”.

Bandet spiller i Skalskoven fredag 3. juli.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...