DJ-duo ryddede bordet ved dansk prisshow

Svenstrup og Vendelbo har i deres samarbejde med sangerinden Nadia Malm fundet den helt rigtige opskrift.

DJ-duo ryddede bordet ved dansk prisshow

Søndag aften blev der uddelt priser ved Danish DJ Awards, og her stod det klart, at der især er én konstellation, der har taget danskerne med storm i det forgangne år. DJ-duoen Svenstrup og Vendelbo har sammen med sangerinden Nadia Malm skabt et hit, der skaffede dem hele fire priser.

Med sangen "Glemmer Dig aldrig" vandt de nemlig Dancechart.dk-Prisen, Årets Danske DeeJay-Favorit, DK-Prisen og The Voice Clubbing-Prisen. Dermed tog de en statuette i alle de kategorier, de var nomineret i.

Den prestigefyldte pris som Årets Danske Artist kunne Shaka Loveless tage med hjem. Med numre som "Tomgang" og "Ikke Mere Tid", har han ikke været til at komme uden om på de danske dansegulve. Udover den store pris som Årets Danske Artist, så faldt der også en pris af for Årets Danske Urban-Udgivelse.

Statuetten for Årets Danske Album gik til Klumben for albummet "Fra Klumben Til Pladen".

DJ'en Rune RK, der allerede har 11 statuetter fra de forgange års Danish DJ Awards, kunne føje endnu to til samlingen - nemlig priserne for Årets Producer og Årets Danske DeeJay.

Det er i øvrigt Rune selv der har designet statuetten, sammen med sin bror Johannes Torpe.

Kim Schumachers ærespris gik i år til Jørgen de Mylius, mens den ene halvdel af den hypede duo Quadron, Robin Hannibal, fik Kjeld Tolstrup-prisen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden