Djokovic lykkelig efter semifinalesejr

Kampen mod Juan Martin del Potro var en af de mest spændende, Novak Djokovic nogensinde har spillet

AFP PHOTO / Carl Court

AFP PHOTO / Carl Court

LONDON:Det var én af den slags kampe, som publikum på Centre Court formentlig ikke glemmer de næste mange år, da Novak Djokovic fredag eftermiddag kvalificerede sig til finalen i Wimbledon efter en blændende tenniskamp mod Juan Martin del Potro.

Fire timer og 43 minutter varede kampen i Londons bagende sol, og det var ikke bare tilskuere og tv-seere, der havde en stor oplevelse.

- Jeg har haft nogle episke kampe og nogle lange femsættere i min karriere, siger Djokovic ifølge nyhedsbureauet dpa.

- Jeg blev presset til det yderste i dag, og det gjorde min modstander også. Det var en af de mest spændende kampe, jeg nogensinde har spillet, lyder det fra vinderen.

Historiens længste semifinale

Mødet mellem serbiske verdensetter og den argentinske kraftkarl trak så langt ud, at det nu er noteret som den længste semifinale, der nogensinde er spillet i den traditionsrige grand slam-turnering.

- Det var tennis af meget høj kvalitet fra første til sidste point. Der var ikke mange uprovokerede fejl. Det var så tæt, at der næsten ikke var noget, der skilte os, lyder det fra Djokovic.

Del Potro, der gik ind i turneringen som ottendeseedet, må trøste sig med at have været del af en mindeværdig kamp.

- Jeg var så tæt på at komme i finalen. Det var virkelig en god kamp, men selvfølgelig er jeg trist, fordi jeg var så tæt på at slå ham, siger Juan Martin del Potro.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.