Djokovic tager French Open-revanche i Cincinnati

Novak Djokovic er klar til semifinalen ved ATP-turneringen i Cincinnati efter sejr over Stanislas Wawrinka.

Verdensetter Novak Djokovic har vist svingende spil ved ATP-turneringen i Cincinnati, der fungerer som opvarmning til US Open i slutningen af august.

Men i kvartfinalen natten til lørdag dansk tid hævede serberen sit niveau, da det gjaldt. I to sikre sæt besejrede han sin overmand fra French Open-finalen, Stanislas Wawrinka.

Med cifrene 6-4 og 6-1 bookede Djokovic på godt en time en plads i semifinalen, hvor ukraineren Alexandr Dolgopolov venter. Ham har serberen slået fire ud af fire gange, de to har mødtes.

- Det var min bedste kamp hidtil i denne uge. Den kom på det rigtige tidspunkt mod en af mine største konkurrenter og manden, som jeg tabte til i det seneste møde i French Open-finalen, siger Djokovic ifølge AFP.

Også tredjeseedede Andy Murray er klar til semifinalen efter en sejr over franskmanden Richard Gasquet, som ellers vandt første sæt.

Murray skal møde vinderen af kvartfinaleopgøret mellem Roger Federer og Feliciano López, hvor førstnævnte er storfavorit. Federer går ind til kampen med 11 sejre i 11 indbyrdes opgør mod spanieren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.