DM guld til Jetsmark Judoklub

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

MOSEBY:Trods en guldvinder med tilhørende medalje om halsen, kunne de tre Judokaer fra klubben i Moseby ikke skjule deres skuffelse efter dagens kampe.

Emil Klit Imer, Ryå genvandt sit mesterskab fra sidste år, men denne gang mistede medaljen desværre lidt af sin glans, idet der ikke var nogen modstander til Emil i vægtklassen.

- Jeg ville jo hellere have kæmpet for den, udtrykte en skuffet Emil efter medaljeoverækkelsen.

Mads Tinø Vangsgaard, Kaas, måtte desværre indkassere to nederlag til et par virkelig stærke modstandere i sin klasse.

Klubbens sidste kæmper, Henning Arnd Sørensen, Pandrup kunne tilslutte sig klubkammeraternes skuffelse. Efter at have haft en solid føring i kampen om bronze blev Henning Arnd Sørensen i kampens sidste sekunder henvist til fjerdepladsen, da modstanderen indsatte en teknik til egen fordel.

- Emils mesterskab og de øvrige medlemmers indsats ved DM, må betragtes som ærefuldt, udtaler klubbens træner og formand Arne Nøhr, Kaas.

- Alene det at være dygtig nok til at kunne deltage ved et Dansk Mesterskab er jo flot, - naturligvis vil man helst kæmpe for sin placering, men titlen som Dansk Mester i sin vægtklasse er anerkendt uanset der er modstander eller ej, - og at tabe til en bedre modstander, er også lærerigt og brugbart til sin egen videre træningsindsats.

Næste opgave for klubben bliver 22. november på hjemmebane, hvor Jetsmark Judoklub afvikler Vendelbo Mesterskaberne for ungdomshold.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.