DM ramt af kvote

Nordstjerneskolen står tom, men DM-deltagerne må ikke sove der

Kvoten for overnatninger på Nordstjerneskolen er allerede opbrugt for 2015. Arkivfoto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Kvoten for overnatninger på Nordstjerneskolen er allerede opbrugt for 2015. Arkivfoto: Peter Broen Peter Broen

FREDERIKSHAVN:”Der er udsolgt for resten af året,” var beskeden, da gymnastikforeningen Springteam Sæby ansøgte om at låne Nordstjerneskolen til overnatning i forbindelse med et stort DM-arrangement for børn og unge i Arena Nord. Skolen ligger ellers klods op hallen, som deltagerne skal færdes i under arrangementet. Det betyder, at foreningen derfor er henvist til at sende børnene rundt i hele Frederikshavn til Bangsbostrandskole og Fladstrandskolen med øgede transportomkostninger og ekstra bespisning og forplejningsomkostninger til følge, alt imens Nordstjerneskolen står tom.

Problemet er opstået, fordi kvoten for overnatninger uden for almindelig skoletid er opbrugt for Nordstjerneskolen, som ikke er en kommunal skole, men et OPP - et Offentligt-Privat Partnerskab. Da skolen er booket i forbindelse med Rødspættecup i påsken og no1 cup til sommer, er den omtalte kvote for 2015 dermed opbrugt.

Frederikshavn Ungdoms Fællesråd er rystede over afvisningen.

- Jeg synes, det er rigtigt ærgerligt for de frivillige foreninger i Frederikshavn Kommune, som i forvejen gør en kæmpe indsats for de unge, siger formand for FUF Henrik Carlsen. Han håber, at kommunen ombestemmer sig, så deltagerne ved DM-arrangementet kan få lov at bo på Nordstjerneskolen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Medier: Kendt nordjysk køkkenkæde styrer mod konkurs
Luk