DM-triumf i bordtennis

BI-Bordtennis vandt syv medaljer ved DM for ungdom

Præmieoverrækkelse i yngre drenge. Brønderslevs Jacob Laursen står nummer to fra højre. Privatfoto
Brønderslev 15. maj 2018 19:39

BRØNDERSLEV: Det blev til én guld-, to sølv- og fem bronzemedaljer, da BI-Bordtennis deltog ved weekendens danske mesterskaber for ungdom.

En imponerende høst taget i betragtning, at klubben blot havde fem deltagere med. Anna Ansø blev dansk mester i pigedouble og fik bronze i mixeddouble. Jacob Laursen fik bronze i yngre drenge double og single. Endelig fik Agnete Kranker og Amalie Nørgaard bronze i dame junior double, og det samme gjorde Victoria Cramer med makkeren Celine Sophie Røn Andersen fra Hillerød.

- Vi kan ikke være andet end tilfreds, når samtlige vores spillere kommer hjem med en medalje, siger træner Jan Philipsen.

De gode resultater blev da også behørigt fejret ved ankomsten til Brønderslev, da klubben havde arrangeret en lille sammenkomst på BI-Centeret, hvor spillerne træner til daglig. Klubkammerater, familie og venner stod klar med flag for at fejre den fine medaljehøst.

- Vi glæder os selvfølgelig over medaljerne, men det er mindst lige så stor en glæde, at spillerne til daglig gør det godt til træning og hygger sig med de andre, siger klubbens nye formand Frank Dolberg.

Sæsonen er endnu ikke sluttet for pigerne, da de har kvalificeret sig til DM for hold, der afvikles i weekenden 26.-27. maj.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...