Dobbelt FCK-målscorer lettet over premiere

Cesar Santin, som scorede to mål i FC Københavns 4-2-sejr over FCM, var skuffet over det dårlige FCK-spil.

Dobbelt FCK-målscorer lettet over premiere

Trods et rødt kort til FC København-profilen Claudemir vendte københavnerklubben søndag 0-2 til 4-2 mod FC Midtjylland på et lille kvarter.

Der var med andre ord drama for alle pengene i Superligaens premiererunde.

FCK-angriberen Cesar Santin sørgede for to mål i det vanvittige comeback, og brasilianeren var lettet over sejren.

- Vi spillede ikke godt i første halvleg. Jeg tror, det varede over en time, før vi skabte en chance. Det var meget skidt.

- Men efter det begyndte vi at spille, som vi skal gøre i FCK. Vi viste, at vi var stærke og havde kvalitet i truppen, siger Cesar Santin.

Nede med en mand begyndte FCK pludselig at spille flot fodbold og løbe for hinanden, og det var afgørende i den hektiske slutfase.

- Efter det røde kort begyndte vi at løbe mere, og vi fik scoret et mål og gik efter mål nummer to. Vi fortsatte med at gå efter sejren og fik de tre point.

- Det var vigtigt at få en sejr i den første kamp i sæsonen - og så på hjemmebane, fastslår Cesar Santin.

Med sejren fik den ny FCK-træner Ariël Jacobs en god debut, og belgieren roste sit mandskab efter præstationen.

- Vi vidste, det ville blive svært, da vi var nede med 0-1. Jeg regnede bestemt med, at FCM ville lukke kampen og satse på kontraspillet, så det blev sværere for os.

- Men vi viste god moral, og da vi fik scoret til 1-2 og 2-2. Vi kom flot tilbage i kampen og vandt, siger Ariël Jacobs.

Den tidligere Anderlecht-træner, som havde valgt at stille op uden angriberen Dame N'Doye, er i gang med at præge holdet med sine nye idéer, og det er ikke på plads endnu.

- Det vil tage noget tid at indføre en ny spillestil. Og spillerne tog for mange risici, og det skal vi have forbedret, for i professionel fodbold må vi heller ikke blive for naive, siger FCK-træneren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst