Redningsvæsen

Dobbelt-fest på brandstation

I morgen lørdag 1. oktober har Harding Hansen været ansat som deltidsbrandmand i 40 år ved Falck i Pandrup.

Kim Aarestrup (til venstre) og Harding Hansen har været brandmænd i henholdsvis 25 og 40 år. Det fejres i morgen lørdag. 
Foto: Martin Damgård

Kim Aarestrup (til venstre) og Harding Hansen har været brandmænd i henholdsvis 25 og 40 år. Det fejres i morgen lørdag. Foto: Martin Damgård

Jubilæet markeres på Falck-stationen i Pandrup, hvor brandmandskollegaer, deres ægtefæller, samt Harding Hansens ægtefælle og tobørn med familier vil hylde ham. Harding Hansen er opvokset i Kaas. Han er uddannet kleinsmed ved HEFA i Aabybro, og er nu ansat som smed på brødfabrikken i Pandrup - 1. oktober 1971 startede han som deltidsbrandmand på den lokale Falck station i Pandrup. Stationen åbnede i 1969, så Harding har stort set været med fra opstarten, fortæller brandstationsleder Karsten Pedersen. Harding Hansen har gennem årene været med til mange udrykninger, blandt andet Mosebranden i 1976 som varede ca. tre uger, og senere Rødhusbranden, som varede en uge. Harding Hansen er desuden uddannet holdleder, og har fungeret som sådan siden 1985. Ud over Harding Hansen skal brandmand Kim Aarestrup også hyldes i morgen lørdag på brandstationen. 1. september havde Kim Aarestrup været ansat i 25 år.