Død kvinde: Politiet efterlyser sort bil

Politiet efterlyser en sort personbil og en gruppe mennesker på stranden efter fundet af en død kvinde.

Død kvinde: Politiet efterlyser sort bil

Føreren af en sort bil og en gruppe strandvandrere kan være nøglen til, hvad der er sket med en 36-årig kvinde, der søndag blevet fundet død i strandkanten ved Vigsø Bugt uden for Hanstholm. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

- Vi efterlyser en større sort personbil, som holder helt nede ved vandet omkring klokken 13.30 søndag. Vi vil gerne tale med føreren, om han har gjort sig nogle iagttagelser, siger vicepolitikommissær Andreas Søgaard til Ritzau.

- Vi vil også gerne i kontakt med en gruppe på fem til syv personer, som er set vandre mod øst på stranden, fortæller han.

Kvinden forlod sit hjem for at vaske tøj, men vente aldrig tilbage.

Hun blev i stedet fundet cirka 800 meter fra Vigsø Bugt Feriecenter, hvor hun boede sammen med sin mand og parrets to mindreårige børn.

Kvinden var blot iført cowboybukser og bh, og det har fået politiet til at undersøge, om der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet.

- Vi undersøger det som et mistænkeligt dødsfald, da vi stadig mangler hendes jakke og T-shirt, som hun havde på, da hun gik hjemmefra, forklarer Andreas Søgaard.

Kvinden havde også skader i ansigtet, da hun blev fundet, men politiet ved endnu ikke, om det kan skyldes noget kriminelt.

Den 36-årige kvinde var fra Myanmar - det tidligere Burma.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden