Død kvinde skulle ordne vasketøj

Men det er uklart, hvordan en 36-årig kvinde havnede livløs på en strand ved Hanstholm 800 meter fra sit hjem.

Død kvinde skulle ordne vasketøj

Den 36-årige kvinde, der søndag blevet fundet død i strandkanten ved Vigsø Bugt uden for Hanstholm, havde forladt sit hjem for at vaske tøj.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi, som i øjeblikket arbejder på at få klarlagt, om kvinden er blevet udsat for en forbrydelse.

- Hendes familie har sagt, at hun skulle ned og vaske tøj i et vaskehus i det feriecenter, hvor hun bor, siger vagtchef Jens Claumarch.

Kvinden blev søndag eftermiddag fundet livløs på stranden cirka 800 meter fra Vigsø Bugt Feriecenter, hvor hun boede sammen med sin mand og parrets to mindreårige børn.

Kvinden var blot iført cowboybukser og bh, og det har fået politiet til at undersøge, om der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet.

- På en eller anden måde havner hun nede på stranden. Om hun selv er gået eller er blevet båret, ved jeg ikke, siger vagtchefen.

Politihunde undersøgte søndag stranden og klitterne omkring det sted, hvor kvinden blev fundet, for at finde resten af hendes tøj. Men foreløbig er intet fundet.

Desuden har hun nogle skader i ansigtet, men de kan stamme fra sten i strandkanten, oplyser politiet.

Mandag morgen klokken 9 bliver der afholdt ligsyn og obduktion af kvinden.

- Her håber man at fastslå dødsårsagen, forklarer Jens Claumarch.

Kvindens mand var søndag på Thisted politistation med en tolk for at få meddelelsen om dødsfaldet og for at forklare om hustruens færden frem til det tidspunkt, hvor hun blev fundet på stranden.

Efterforskere har desuden afhørt beboere på Vigsø Bugt Feriecenter for at høre, om nogle kan give oplysninger om de sidste timer af kvindens liv.

Den 36-årige kvinde var fra Myanmar - det tidligere Burma.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.