Død løve og indianerfjer: Pimp din stue med D-A-D's scenegear

Bassist i D-A-D, Stig Pedersen, sætter flere af sine ejendele til salg hos auktionshuset lauritz.com.

Ritzau
DAD, D-A-D, D.A.D. Foto: Scanpix/Axel Schütt
6. september 2016 16:52

Mangler din stue en løve, en rustning eller et indianerhoved med fjerprydelse?

D-A-D's bassist, Stig Pedersen, har netop sat flere af sine ting til salg på auktionshjemmesiden lauritz.com. Det skriver auktionshuset i en pressemeddelelse.

Blandt Pedersens til salg-satte ejendele oplyser lauritz.com, at man kan finde flere farverige effekter. Blandt andet er en udstoppet løve og et indianerhoved blandt de ting, man nu kan købe på onlineauktion.

Men foruden det kan man også købe nogle af de kostumer, som den altid provokerende og stilige bassist Stig Pedersen har haft på på scenerne, når han har turneret rundt med blandt andet "Bad Craziness" og "Everything Glows".

Pressemeddelelsen afslører således, at der blandt sagerne til den kulørte auktion kan findes et guldkostume, et pink Las Vegas-kostume og et tætsiddende læderkostume, hvor der står "Nasty" hen over bagdelen.

Der er altså rig mulighed for at få et dansk stykke musikhistorie ind i dit eget hjem. Og der bør være nok at vælge imellem. D-A-D har bestået siden 1984, så Pedersen har givetvis fået samlet nogle sager sammen over årene. Senest har bandet endnu engang hoppet med på Muskelsvindsfondens Grønne Koncerter, der drog igennem Danmark over sommeren.

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...