Død mand fra Tisvildeleje mistede livet ved drukning

Manden har ikke været udsat for en forbrydelse, fastslår politiet, der stadig ikke ved, hvem han er.

Ritzau
PATRULJEVOGN_1 Foto: Free
13. juli 2016 15:45

Den mand, der mandag eftermiddag blev fundet død i vandet ud for Tisvildeleje, er død ved drukning og har ikke været udsat for en forbrydelse.

Det oplyser Nordsjællands Politi onsdag eftermiddag i en pressemeddelelse, efter at manden er blevet obduceret.

- Vi betragter sagen som en tragisk hændelse og efterforsker derfor ikke længere sagen som et mistænkeligt dødsfald, udtaler leder af personfarlig efterforskning i Nordsjællands Politi, Henrik Gunst.

Manden var kun iført underbukser, da han blev fundet. Om livet var bundet et sjippetov med to vægte, der hver vejede 7,5 kilo. Sjippetovet og vægtskiverne kan i princippet være fra et motionsrum, oplyste Henrik Gunst tidligere onsdag.

Politiet ved dog stadig ikke, hvem han er. Hans udseende passer ikke med nogen savnede danskere.

Derfor har politiet sendt fotos og andre informationer om manden til andre lande i håbet om, at de kan identificere ham. Politiet mener, at han er mellem 30 og 45 år gammel.

Blandt de informationer, som politiet har sendt til andre lande, er oplysninger om mandens tænder.

- Der er forskellige former for tandbehandling i Europa, herunder hvordan man laver fyldninger, og det kan måske give os en indikation på, i hvilken retning vi skal søge, forklarede Henrik Gunst onsdag formiddag.

I pressemeddelelsen oplyser politiet, at manden kan være "dansker, svensker, russer eller noget helt fjerde".

- Der er mange nationaliteter, der sejler i det omkringliggende farvand på for eksempel skibe og trawlere, og manden kan godt være drevet til Tisvildeleje derfra, ligesom han kan være fra området nær Tisvildeleje, udtaler Henrik Gunst.

Politiet opfordrer folk til at henvende sig til politiet, hvis de mener at kunne hjælpe med at opklare mandens identitet.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...