Aalborg

Dødstrusler mod politimand gav tre års fængsel

33-årig kvinde handlede desuden med en del amfetamin fra sin lejlighed

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:SMS’er med ordlyde som ”Må du dø i dag dit fucking fjols” og ”Jeg slår dig ihjel” efterfulgt af ikoner med pistol, bombe og kniv udløste ved byretten i Aalborg torsdag formiddag en dom på tre års fængsel til en 33-årig kvinde fra Aalborg.

Kvinden havde i 13 tilfælde sendt volds- og dødstruslerne til en politikommissær ved Nordjyllands Politi, ligesom hun havde handlet med store mængder amfetamin fra sin lejlighed i Aalborg.

- Retten fulgte min påstand om tre års fængsel, og der blev lagt vægt på, at der var tale om alvorlige trusler samt at der var tale om videresalg af forholdsvis store mængder amfetamin, forklarer anklager Mette Høg fra Nordjyllands Politi.

Dertil kommer, at den 33-årige kvinde tidligere er straffet for i en lang række tilfælde af trusler mod den nordjyske politikommissær, og det var også med til at dommen blev på de tre års fængsel.

Kvinden erkendte de faktiske forhold omkring både trusler og salg af amfetamin samt besiddelse af bl.a. en totenschlæger, to krysantemumbomber og to peberspray.

Mentalundersøgt

Den 33-årige er i forvejen overordentligt godt kendt af politiet - hovedsageligt for at lave optøjer i forbindelse med fodboldholdet AaB’s kampe, hvor hun blandt andet tidligere har overfaldet stadionkontrollører og truet betjente.

Hun er desuden tilbage i december 2005 dømt for at fremsætte en bombetrussel mod Aalborg Banegård, som lammede togtrafikken og de omkringliggende gader i fire timer.

Det kostede hende efterfølgende seks måneders fængsel.

I forbindelse med den seneste retssag er der blevet lavet en mentalundersøgelse af kvinde, men i erklæringen fra lægerne lød det, at kvinden ikke var egnet til en behandlingsdom.

Kvinden ankede dommen på de tre års fængsel til formildelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.