EMNER

Dolle går nye veje i trappeproduktionen

Virksomheden 40 mio. kr. i nyt produktionsapparat

Adm. direktør Francois Grimal, Dolle, foran en af de kommende produktionsenheder, som skal stå færdig til påsken 2013. Trappeproducenten investerer 40 mio. kr. i nyt produktionsudstyr, og virksomheden ændrer dramatisk på sin måde at producere trapper på.
Foto: Poul Erik Tarp

Adm. direktør Francois Grimal, Dolle, foran en af de kommende produktionsenheder, som skal stå færdig til påsken 2013. Trappeproducenten investerer 40 mio. kr. i nyt produktionsudstyr, og virksomheden ændrer dramatisk på sin måde at producere trapper på. Foto: Poul Erik Tarp

FRØSTRUP:Selv om Dolle i Frøstrup årligt producerer mere end 300.000 trapper er der ikke i følge adm. direktør Francois Grimal tale om decideret volumenproduktion.

- Vi producerer en lofttrappe hvert minut og ordrer helt ned til 24 styk, som foregår på montagebånd, og den produktionsform er vi ved at lave om, fortæller han.

Effektivisering

Formålet med den milliontunge investering på 40 mio. kr. er dels at effektivisere produktionen dels at fjerne de lange montagebånd.

- Montagebåndet har den ulempe, at ét stop stopper hele produktionen på båndet, forklarer Francois Grimal.
Han fremhæver, at produktionen vil fokusere på processerne hver for sig i stedet for en større sammenhæng.
- Når vi har implementeret investeringen i virksomhedens nye produktionsapparat, og det vil være færdig efter påske til næste år, vil processerne være uafhængige af hinanden, og giver større effektivitet og fleksibilitet, understreger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.