Dom for uforsvarlig kørsel

Chauffør valgte at anmelde mor for at statuere et eksempel - nu får hun en betinget frakendelse af kørekortet

Aalborg/Filstedvejens skole ¬ Aalborg politi følger op på kampangen sikkeret i skole. ¬ Foto Lars Pauli

Aalborg/Filstedvejens skole ¬ Aalborg politi følger op på kampangen sikkeret i skole. ¬ Foto Lars Pauli

AALBORG:Den uforsvarlige kørsel, som førte til at en mor fra Filstedvejen Skole for nylig blev meldt til politiet, kommer til at koste vedkommende en betinget frakendelse af kørekortet samt en bøde på 1500 kroner.Det oplyser TV2 Nord, som har oplysningerne fra Retten i Aalborg, hvor der onsdag blev afsagt dom for uforsvarlig kørsel og overtrædelse af færdselsloven.

Groft tilfælde

Skolen har flere gange haft problemer med forældre, som kører råddent og uden tanke på andre, når de skal aflevere deres børn. Og ifølge chauffør Per Pedersen, som tog initiativet til anmeldelsen, var det i dette tilfælde så groft, at han ikke kunne se gennem fingrene med forseelsen.- Jeg havde netop parkeret min bus parallelt med fortovet ved indgangen, så jeg kunne aflevere de handicappede børn, jeg kører i skole hver dag, da hun kom drønende indenom på fortovet. Og havde jeg ikke grebet fat i kraven den pige, som var på vej ud af bussen, er jeg sikker på, hun var blevet kørt over. Og da det ikke er første gang, jeg har oplevet det, valgte jeg altså at anmelde hende for at statuere et eksempel, fortæller han.

Glad for dom

Per Pedersen, der også var indkaldt som vidne i sagen, er glad for, at der nu er faldet dom.- Det kan måske forhindre, at der sker noget lignende i fremtiden, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.