Dommer får tre måneders karantæne for at sparke spiller

Tony Chapron kommer ikke til at dømme de næste tre måneder. Dommeren får karantæne for at sparke spiller.

Ritzau
Tony Chapron burde have uddelt et rødt kort til sig selv, men gav det i stedet til en Nantes-spiller. Foto: Scanpix/Loic Venance
Fodbold 1. februar 2018 23:32

Fodbolddommeren Tony Chapron blev midt i januar verdenskendt for en bizar hændelse under en kamp mellem Paris Saint-Germain og Nantes, hvor han sparkede en Nantes-spiller.

Handlingen koster nu dommeren tre måneder i skammekrogen, meddeler disciplinærkomitéen for Frankrigs bedste fodboldrække ifølge AFP.

Episoden skete, da PSG i slutminutterne fik en kontrachance til Kylian Mbappe. I det hidsige tilbageløb fik Nantes-spilleren Diego Carlos væltet dommer Chapron, som krydsede ind i Diego Carlos' løbebane.

Dommeren følte angiveligt, at det var bevidst fra Nantes-spillerens side, og liggende på græsset sparkede han ud efter Diego Carlos, da spilleren var på vej forbi.

Farcen nåede sit klimaks, da Tony Chapron trak et gult kort op ad lommen og viste det til Diego Carlos for episoden. Da spilleren havde et gult kort i forvejen, blev det andet gule kort fulgt op af et rødt kort.

Det førte til store protester fra Nantes-spillerne, som efter kampen også var målløse over dommerens opførsel.

/ritzau/AFP

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...