Dommer fængsler 22-årig for hashhandel efter skudsag

En 22-årig mand er torsdag varetægtsfængslet frem til 15. september for hashhandel på Christiania.

En 22-årig mand er fængslet i en sag med forbindelse til et skyderi mod to politifolk og en borger. Den 22-årige har ikke selv forbindelse til skyderiet, men han har nære relationer til den person, der er mistænkt for skyderiet.

En dommer i København har torsdag bestemt, at den 22-årige skal varetægtsfængslet frem til 15. september. Manden er sigtet for at være indblandet i hashhandel på Christiania. Ifølge sigtelsen drejer det sig blandt andet om salget af 48 kilo hash. Han nægter sig skyldig.

Den unge mand blev anholdt natten til torsdag i forbindelse med efterforskningen af en skudepisode på Christiania. Her skød en mand to civilklædte politifolk og en tredje tilstedeværende.

Den ene af betjentenes tilstand er kritisk, oplyser myndighederne.

Den 22-årige mand står i nær relation til den formodede gerningsmand bag skyderiet på Christiania. Da den 22-årige er beskyttet af et navneforbud, er det ikke tilladt at komme nærmere ind på relationen.

Manden, som er mistænkt for at skyde politifolkene, blev selv anholdt torsdag morgen på en adresse i Tårnby. Ved den lejlighed blev han selv ramt af skud af PET's Aktionsstyrke.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.