Dommer fængsler fuld spøgelsesbilist med datter i bilen

49-årig mand er varetægtsfængslet for at køre fuld i modsatte vejbane med slukkede lygter og datter i bilen.

Dommer fængsler fuld spøgelsesbilist med datter i bilen

Den berusede spøgelsesbilist i Nordjylland, der kørte med sin femårige datter på forsædet, er i et grundlovsforhør søndag ved Retten i Aalborg blevet varetægtsfængslet i fire uger, oplyser Nordjyllands Politi på Twitter.

Den 49-årige mand fra københavnsområdet skabte panik natten til søndag, da han kørte i den forkerte retning på motorvejen og først blev stoppet efter at have ramt to andre køretøjer.

Manden havde en promille på 1,43, og han er sigtet for at bringe andres liv i fare. Det er uvist om varetægtsfængslingen er kæret.

- Han havde sin femårige datter siddende ved siden af sig på forsædet. Hun er heldigvis ikke kommet noget til, sagde Poul Badsberg, vagtchef ved Nordjyllands Politi, tidligere.

Politiet fik en anmeldelse om en trafikulykke cirka halvanden kilometer nord for Limfjordstunnelen klokken 3.

- Tre biler var involveret. Den første, en varevogn, blev strejfet af spøgelsesbilistens bil, som derefter kørte ind i endnu en bil, der også forsøgte at undvige. Det sammenstød var så voldsomt, at det ene hjul blev revet af spøgelsesbilistens bil, fortalte vagtchefen.

Politiet mener, at bilisten har deltaget i en sammenkomst i nærheden af Hirtshals, før han satte sig ind bag rattet.

- Han kørte med slukkede lygter, og bilen stoppede først 200 meter efter det andet sammenstød. Det tyder på, at han har kørt med en meget høj hastighed, sagde vagtchefen.

Under afhøringen af spritbilisten har han kun fortalt, at politiet nu "har ødelagt det hele".

- Nu får han lige lov til at hvile ud i detentionen. Hvad han mener med, at vi har ødelagt noget, ved jeg ikke. Men det er i hvert fald heldigt og et guds under, at ingen er kommet til skade, lød det fra Poul Badsberg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.